← Terug naar nieuws


Wij zijn er voor jou! Henri Mulder


Niet alleen onze producten, maar ook onze mensen zijn ‘always available’. We staan altijd voor je klaar met kennis en advies op het moment dat jij dat nodig hebt. Graag stellen we onze medewerkers aan je voor, te beginnen met Henri Mulder. Al 25 jaar in dienst bij Cemex en voor veel van onze klanten een vertrouwd gezicht.


“Een goed klantrelatie is als een goed huwelijk”

 

Als accountmanager Wederverkoop reist Henri heel Nederland door. Hij vertelt: “Door diverse overnames in het verleden, zitten onze klanten verspreid door heel Nederland en ik dus ook. We kiezen er bewust voor om het werkgebied niet op te splitsen in regio’s. Dit is voor onze eigen organisatie misschien wel efficiënter, maar dit zou ook betekenen dat ik afscheid moet nemen van klanten in een bepaalde regio. Met sommige klanten heb ik al meer dan 20 jaar een relatie. Wat je in al die jaren opbouwt, gooi je natuurlijk niet zomaar overboord. We kunnen lezen en schrijven met elkaar. Ik ken het programma en heb vaak aan een woord genoeg. Dat is heel veel waard, dus rijd ik soms op een dag van Groningen naar Maastricht. Natuurlijk probeer ik de bezoeken zo efficiënt mogelijk te plannen, maar de wens van de klant staat altijd bovenaan. Ik ben daar, als men mij nodig heeft.”

Waardevolle relaties
Henri, 33 jaar getrouwd en vader van 2 kinderen, vergelijkt de klantrelatie met een goed huwelijk: “Aandacht hebben voor de ander is cruciaal. Ik sta voor mijn klanten klaar als ze mij nodig hebben, maar ik ben er ook op onverwachte momenten. Het zit hem in de kleine dingen. Af en toe belletje om te vragen hoe het gaat. Of ik ga bijvoorbeeld langs met nieuwe producten, als ik denk dat de klant hiermee geholpen is. Ik zie het als mijn taak om bij te dragen aan het succes van mijn klanten.”

Samenwerken
“Hiervoor is ook een goede interne samenwerking van belang”, benadrukt Henri. “We zijn als team goed op elkaar ingespeeld. In principe ben ik het vaste aanspreekpunt, maar als ik een keer niet aan de telefoon kan komen, dan zorgt de binnendienst voor een correcte opvolging. Ook zij kennen de klant. We doen dit echt samen.” 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.