← Terug naar vacatures


Manager Sales (Cemex, Nederland) (fulltime - 40 uur per week)

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte Manager Sales die graag een team leidt en successen behaalt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als Manager Sales ben je de drijvende kracht achter ons Sales Team. Je bent verantwoordelijk voor het leiden, motiveren en coachen van ons sales team, bestaande uit Accountmanagers en de afdeling Customer Service. Je hebt een passie voor het behalen van targets, maar ook voor het ontwikkelen van strategieën om de verkoopprestaties te verbeteren. Daarnaast beheren en verder uitbouwen van een (beperkte) klantenportefeuille.

Je gaat nauw samenwerken met andere afdelingen om onze producten en diensten effectief op de markt te brengen en onze klanten de beste ervaring te bieden.

Je rapporteert aan de directeur van Cemex B.V. en maakt onderdeel uit van het managementteam van Cemex B.V.

Verantwoordelijkheden:

 • Leiden, motiveren en coachen van het sales team om de gestelde doelen te behalen;
 • Ontwikkelen en implementeren van innovatieve verkoopstrategieën om de omzet te verhogen, onze marktpositie te versterken en nieuwe markten te betreden;
 • Identificeren van kansen in de markt en het ontwikkelen van bestaande en nieuwe zakelijke relaties;
 • Opstellen van salesplannen en het monitoren van de voortgang om ervoor te zorgen dat de doelen worden bereikt;
 • Analyseren van markt- en verkoopgegevens om trends te identificeren en kansen te benutten;
 • Onderhouden van sterke relaties met (grote) klanten en het bieden van uitstekende klantenservice.

Wie zijn wij?

Cemex B.V. (www.cemex.nl) is een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.
Cemex B.V. is gevestigd in Bleiswijk (Zuid-Holland) Nederland.

Cemex B.V. is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V. welke weer onderdeel uitmaakt van het Zweedse OptiGroup AB (www.optigroup.com).

Binnen de bedrijven van OptiGroup heerst een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een echte aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Een afgeronde bacheloropleiding in een relevant vakgebied;
 • Een aantal jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke, commerciële en leidinggevende functie in een handelsomgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden op verschillende niveaus;
 • Sterke analytische vaardigheden en een goed begrip van verkoopprocessen en -technieken;
 • Resultaatgericht met een bewezen staat van dienst in het behalen van verkoopdoelen;
 • Teamspeler met het vermogen om anderen te motiveren te inspireren en samen te werken;
 • Flexibiliteit om te werken in een dynamische en uitdagende omgeving en onder druk te presteren en snel te kunnen schakelen;
 • Bekent met het vastleggen van data in een CRM programma;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersen van de Engelse taal is een sterke pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige, zelfstandige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden (vakantiegeld, pensioenregeling, collectieve bonusregeling, 27 verlofdagen per jaar op fulltime basis, een auto van de zaak, telefoon, laptop en personeelskorting op onze producten);
 • Je werkt deels op kantoor en deels vanuit huis;
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching.

We zijn gevestigd op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk, direct naast de A12 en het (trein en Randstadrail)station Lansingerland-Zoetermeer.


.

Meer info of solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Frank van Disseldorp (Directeur Cemex B.V.) (079-3466000) of Hans van Eersel, HR Directeur OptiGroup Medical B.V. (079-3466000).

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze uitdagende functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar h.vaneersel@optigroupmedical.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Credit Controller / Financial Analyst (OptiGroup, Bleiswijk) (32 - 40 uur)


Ben jij een ervaren en gedreven Credit Controller / Financial Analyst die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature

Account Manager (Buurman, Oost-Midden Nederland) (fulltime - 40 uur per week)


Ons sales team is op zoek naar een Accountmanager! Heb je affiniteit met de facilitaire groothandel en ben je commercieel ingesteld? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.