← Terug naar vacatures


Assistent Inkoper, G-3 MEDICAL (Maarssen) (40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Dan is de rol van assistent inkoper bij G3-Medical de baan voor jou!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als assistent inkoper heb je voornamelijk contact met leveranciers in binnen- en buitenland om inkooporders te plaatsen en product- en prijsinformatie op te vragen. Je belt levertijden na en controleert of de orderbevestigingen juist zijn. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratieve verwerking van de inkoopbestellingen. Je zorgt ervoor dat deze op tijd en foutloos worden ingevoerd in ons ERP-systeem, zodat de voorraden altijd op het juiste niveau zijn. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van het voorraadniveau.

Door het administratieve inkoopproces binnen G3-Medical tot in de puntjes te verzorgen, lever je een belangrijke bijdrage aan blije klanten en aan het realiseren van de groeidoelstellingen. Dit doe je niet alleen: je hebt veel contact met collega’s van de salesafdeling en schakelt indien nodig met de inkopers van andere vestigingen. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

Als medische groothandel geloven we bij G3-Medical B.V. (https:/www.g3-medical.nl) in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.

G3-Medical B.V. is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V. en we zijn een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten, buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Al onze bedrijven maken onderdeel uit van de business area Medical het Zweedse OptiGroup AB (www.optigroup.com).

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een energieke aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt administratieve ervaring op inkoopgebied of bent bereidt dit te leren;
  • Je werkt accuraat, omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben;
  • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je goed;
  • Je bent voor 20 tot 25 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij G3-Medical, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op- en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

  • Een uitdagende functie als assistent inkoper;
  • Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;
  • Uitstekende kansen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien;
  • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • En natuurlijk een gezellige werksfeer!

We zijn nu nog gevestigd in Houten, maar we gaan in december verhuizen naar onze nieuwe locatie aan de Gageldijk 2 D6-7 in Maarssen, vlakbij de A-2.
Kom je met de auto? Die kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee.


.

Meer info of solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Miranda Thijssens (Inkoper) op 030-6351100 of Michelle van Dieren (HR) op 079-3466014.

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en meewerken aan ons succes?
Aarzel dan niet en solliciteer nu door een mailtje te sturen naar hr@optigroupmedical.com.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Inkoper, DAXTRIO (fulltime – 40 uur per week)


Ben jij een gedreven professional met een scherp oog voor commerciële kansen? Heb je ervaring met onderhandelen en ben je in staat om op zowel operationeel als strategisch niveau het inkoopbeleid te optimaliseren? Dan is Daxtrio op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature

Internationaal Accountmanager, Everest Export (Kerkrade) (fulltime)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van het ontzorgen van klanten? Lees dan vooral verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.