Onze vacatures

Deel jij onze ambitie en kom jij ons team versterken?

Deel jij onze ambitie en wil je ook bijdragen aan een beter welzijn? Sluit je aan bij de OptiGroup-familie. We zijn een hard groeiende organisatie, gedreven door ondernemerschap en creativiteit.


Inkoper, DAXTRIO


Ben jij een gedreven professional met een scherp oog voor commerciële kansen? Heb je ervaring met onderhandelen en ben je in staat om op zowel operationeel als strategisch niveau het inkoopbeleid te optimaliseren? Dan is Daxtrio op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature

Internationaal Accountmanager, Everest Export (Kerkrade)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van het ontzorgen van klanten? Lees dan vooral verder!


Bekijk deze vacature

Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst, G-3 MEDICAL (Maarssen)


Breng jouw commerciële talent tot bloei! Ben jij een gedreven commerciële professional met een aantal jaren ervaring en toe aan een nieuwe stap? Ben jij een positieve en energieke persoonlijkheid met een vleugje humor? En wil jij jouw expertise inzetten bij de toonaangevende leverancier van kraampakketten en diabetes hulpmiddelen? Dan ben jij degene die we zoeken!


Bekijk deze vacature

Accountmanager, DAXTRIO (regio Zuid)


Wil jij je steentje bijdragen aan de zorg in Nederland? Ben je sales driven, zelfstandig, enthousiast, doorzetter, teamplayer én commercieel goed onderlegd? Dan ben jij misschien wel de accountmanager die we zoeken!


Bekijk deze vacature

Assistent Inkoper, G-3 MEDICAL (Maarssen)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Dan is de rol van assistent inkoper bij G3-Medical de baan voor jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.