Onze vacatures

Deel jij onze ambitie en kom jij ons team versterken?

Deel jij onze ambitie en wil je ook bijdragen aan een beter welzijn? Sluit je aan bij de OptiGroup-familie. We zijn een hard groeiende organisatie, gedreven door ondernemerschap en creativiteit.


(Junior) Monteur / BBL Techniche service, FTG (Apeldoorn)


Ben jij een gemotiveerde student of junior monteur die van aanpakken houdt en het werk ziet liggen? Dan is dit voor jou de ideale vacature


Bekijk deze vacature

Medewerker Maatname (Dirksen Bedrijfskleding, Almelo)


Als Medewerker Maatname ontvang je de medewerkers van onze klanten op locatie of in onze pasbus.


Bekijk deze vacature

Account Manager (Cemex, Nederland)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van blije klanten en weet jij relaties op te bouwen als geen ander? Lees dan vooral verder!


Bekijk deze vacature

Commercieel Medewerker (Dirksen Bedrijfskleding, Almelo)


Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling Binnendienst bij Dirksen. Dit doe je samen met 3 andere collega’s, waarvan 1 Teamleider Binnendienst.


Bekijk deze vacature

Productmanager (Cemex, Bleiswijk)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Wil je een baan met betekenis, waarbij je een bijdrage kunt leveren aan schone en veilige werkomgevingen in heel Nederland? Dan is de functie van productmanager bij Cemex de job die je zoekt!


Bekijk deze vacature

Commercieel Medewerker (Emdamed, Berkel en Rodenrijs)


Breng jouw commerciële talent tot bloei! Ben jij een gedreven persoon met een commerciële drive en toe aan een nieuwe stap? Ben jij een positieve en energieke persoonlijkheid met een vleugje humor? En wil jij jouw expertise inzetten bij de toonaangevende leverancier van medische producten? Dan ben jij degene die we zoeken!


Bekijk deze vacature

Allround Administratief Medewerker (OptiGroup, Bleiswijk)


Ben jij een ervaren en gedreven Allround Administratief Medewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.