Onze vacatures

Deel jij onze ambitie en kom jij ons team versterken?

Deel jij onze ambitie en wil je ook bijdragen aan een beter welzijn? Sluit je aan bij de OptiGroup-familie. We zijn een hard groeiende organisatie, gedreven door ondernemerschap en creativiteit.


Commercieel Medewerker Verkoop Binnendienst (Natalis, Almere)


Breng jouw commerciële talent tot bloei! Ben jij een gedreven commerciële professional met een aantal jaren ervaring en toe aan een nieuwe stap? Ben jij een positieve en energieke persoonlijkheid met een vleugje humor? En wil jij jouw expertise inzetten bij de toonaangevende leverancier van kraampakketten en diabetes hulpmiddelen? Dan ben jij degene die we zoeken!


Bekijk deze vacature

Senior Inkoper (Cemex, Bleiswijk)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Wil je een baan met betekenis, waarbij je een bijdrage kunt leveren aan schone en veilige werkomgevingen in heel Nederland? Dan is de functie van senior inkoper bij Cemex de job die je zoekt!


Bekijk deze vacature

(Allround) Logistiek Medewerker (Avodesch B.V., Wijchen)


Een afwisselende functie als Logistiek Medewerk(st)er waarbij je zowel in het magazijn als onderweg aan het werk bent. Samen met 3 andere collega’s zorg je dat de Logistieke processen bij Avodesch goed verlopen.


Bekijk deze vacature

Commercieel Medewerker (Dirksen Bedrijfskleding, Almelo)


Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling Binnendienst bij Dirksen. Dit doe je samen met 3 andere collega’s, waarvan 1 Teamleider Binnendienst.


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.